Јанковићева одушевљена зеленом хаљином

Сигурна игра српске тенисерке Јелене Јанковић у првом колу Отвореног првенства Аустралије није била једина тема на конференцији за новинаре после њеног меча са Ивон Мојсбургер.

Извештаче са првог гренд слема сезоне такође је интересовала и зелена хаљина Јелене Јанковић, а посебно њена најава да ће ускоро и сама креирати одећу.

"Свиђа ми се хаљина, волим зелену боју. Хаљина је светла, чини ми се да изгледа женствено", казала је 23-годишња Београђанка.

Јанковићева је недавно потписала уговор са кинеском компанијом Анта Спортс Продуктс, која ју је опремила за турнир у Мелбурну.

"Хаљину нисам ја креирала, али ћу убудуће са дизајнерским тимом правити своје хаљине, али и разну другу одећу са мојим именом", казала је Јанковићева после победе од 2:0 (6:1, 6:3).

"Они (Анта Спортс) су нови у тенису, а за мене је велика част што су ме изабрали за прво заштитно лице", додала је најбоља тенисерка света. Јанковићева, ипак, није била сасвим задовољна опремом. Проблем су биле патике. "Стопала су ми горела. Ђонови су се упалили. Вероватно сте и видели да сам стављала лед на стопала, покушавала да их охладим... Рећи ћу им да ставе неку климу у патике. Технологија напредује, а то би заиста било лепо", навела је насмејана Јанковићева.

Првог дана такмичења у Мелбурну температура је била 36 степени целзијуса, док је на теренима још топлије.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи