Ана Ивановић у другом колу

Српска тенисерка Ана Ивановић успела је да се пласира у друго коло Отвореног првенства Аустралији , пошто је у првом колуи савладала Немицу Јулију Гергес са 2:0 по сетовима 7:5, 6:3

Ана је прилчно нервозно ушла у меч, што се огледало у лошем првом сервису и несигурном форхенду, који често није завршава где је она хтела.

Почетне сервис гемове освојиле су обе тенисерке. Међутим већ у наредном  на  Анин сервис Немица долази до брејк шансе и користи је - 2:1, потом осваја свој сервис за 3:1.

Ана се поново мучи на свој сервис и дозвољава Немици да дође до нове брејк шансе, међутим, Немица греши, Ана то користи и то је 2:3.

У наредна два гема Гергесова не осваја ниједан поен и Ана враћа брејк и осваја свој сервис за 4:3. Када се очекивало да ће се играти тај-брејк, Ана користи брејк лопту и осваја први сет са 7:5

На старту другог сета обе тенисерке губе своје сервисе. Ана се полако буди и игра све сигурније, Немица диктира темпо али се све слабије сналази у тој улози и прави све више грешака.

При резултату 4:3 за нашу тенисерку, Ана користи нову брејк шансу и то је 5:3. Следећи гем рутински осваја и уз два везан аса завршава меч - 6:3.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи