Налбандијан освојио турнир у Сиднеју

Аргентински тенисер Давид Налбандијан освојио је титулу на турниру у Сиднеју пошто је у финалу победио Финца Јарка Ниеминена са 2:1 по сетовима (6:3, 6:7, 6:2).

Налбандијан, тренутно 11. тенисер света, у првом сету је успео да једном одузме сервис противнику и да за 30 мунута добије тај део меча са 6:3.

Аргентинац је у првом гему другог сета направио брејк, али је 40. тенисер на АТП листи успео да преокрене резилтат. У десетом гему, при резултату 5:4, Налбандијан је сервирао за победу, али је Ниеминен освојио тај гем без изгубљеног поена, а у наредном је по први пут у мечу и повео.

Финац је у 12. гему пропустио три сет лопте, али је после велике борбе и још шест сет лопти у тај-брејку успео да добије тај део игре са 11:9.

У четвртом гему трећег сета Налбандијан је одузео сервис противнику и повео са 3:1, али је Ниеминен у наредном гему вратио брејк.

Аргентинац је до краја сета добио три гема и након два сата и 15 минута игре освојио титулу искористивши другу меч лопту.

Наградни фонд у Сиднеју износио је 484.750 долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво