Ђере одустао од Рија, следи велики пад на АТП ранг-листи

Српски тенисер Ласло Ђере одустао је од турнира из Серије 500 у Рио де Жанеиру због повреде трбушног мишића. Ђере је требао да брани титулу коју је прошле године освојио на овом турниру, па ће остати без бодова.

Ласло Ђере је на друштвени мрежама објавио да због повреде одустаје од овогодишњег турнира у Рио де Жанеиру где је прошле године освојио прву титулу у каријери.

"Тешко је описати колико сам тужан и разочаран тренутно што морам да откажем овогодишњи турнир у Рију. Повредио сам трбушњак током последњег меча, што ће ме спречити да играм на свом омиљеном турниру, где сам прошле године постигао свој највећи успех и освојио прву АТП титулу.", написао је Ђере на Инстаграму и додао:

"Јако сам чекао да поново играм у Рио де Жанеиру, али то се нажалост неће десити ове године. Била је тешка одлука, али у овом моменту прво морам да се побринем за своје тело како бих се што пре вратио на терен."

Ђере ће због изостанка са турнира изгубити 500 бодова што ће се одразити и на његов пласман на новој АТП листи. 

Ђере је тренутно 35. на свету али чека га велики пад и 24. фебруара биће око 70. места .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи