Иванишевић: Желим Србију са Хрватском на ЕП, губитника ћемо "малтретирати" на Вимблдону

Некадашњи хрватски тенисер Горан Иванишевић рекао је да би волео да Србија прође бараж за квалификације за Европско првенство у фудбалу.

Наша репрезентација није успела да се пласира на континентално такмичење путем квалификација и последњу шансу ће имати у баражу.

Србија ће у полуфиналу играти у Ослу против Норвешке (26. март), док би у потенцијалном финалу играла у Београду против бољег из сусрета Шкотска – Израел (31. март).

Иванишевић, који је у стручном штабу Новака Ђоковић, у великом интервјуу за Јутарњи лист причао је о многим стварима, а између осталог био је питан и за ЕВРО.

"Волео бих да се Србија квалификује и да нам дођу у групу. Где ћеш боље да сви заједно одемо на утакмицу. Наравно да ће онај који изгуби морати да трпи 'малтретирање' током Вимблдона. Али то тако иде. А, више од свега бих волио да заједно избацимо Енглеску. Кад се напали тај балкански менталитет, па Хрватска и Србија прођу даље, а Енглези извисе...", рекао је Иванишевић.

Уколико Србије прође све препреке у групи ће играти са Енглеском, Хрватском и Чешком.

Иванишевић је прокоментарисао и меч са Енглеском у препознатљивом тону.

"Јој, како бих се Енглезима напио крви. Било би спектакуларно. Улепшало би ми боравак у Енглеској. Видећемо какав ће бити распоред, али да ћу гледати сваку утакмицу, то сигурно", додао је он.

Некадашњи хрватски тенисер у истом периоду, када се буде играло Европско првенство, биће заједно са Новаком Ђоковићем због Отвореног првенства Велике Британије.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи