Ђоковић против Шварцмана по најјачем сунцу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић наставља поход на осму титулу на Аустралијан опену, а противник у четвртом колу биће му Дијего Шварцман. Њихов меч неће почети пре 4.00 ујутру по средњоевропском времену.

Новак трећи пут узастопно игра у истом термину (отприлике од 14 часова по локалном времену), када ће бити најтоплији део дана у Мелбурну.

Сва три досадашња меча отишла су на конто српског играча, који је последњи пут славио на мастерсу у Риму, резултатом 6:3, 6:7 (2-7), 6:3.

Њихов окршај постављен је као трећи на "Род Лејвер арени", претходно ће бити игран дубл меч легенди (браћа Мекинро против Мустера и Виландера), а затим ће рекете укрстити Марија Сакари и Петра Квитова.

Програм на највећем стадиону у комплексу, у вечерњем програму затвориће Ешли Барти против Алисон Риск, односно Роџер Федерер и Мартон Фучович.

На "Маргарет Корт арени" такође ћемо имати представника, пошто Нина Стојановић са Хрватицом Јурак игра први меч у дубл конкуренцији, против првих носитељки Су-Веј Хсије и Барборе Стрицове.

Потом ће се састати Марин Чилић и Милош Раонић, а после њих на терен ће Онс Џабер и Ћијанг Ванг.

Мечеве у ноћи између суботе и недеље играће и Коко Гоф против Софије Кенин, као и Тенис Сандгрен против Фабија Фоњинија на "Мелбурн арени".

Аустралијан опен игра се за наградни фонд од 71 милион аустралијских долара, а титулу брани управо Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво