Вознијацки у пензији, Серена у сузама

Данска тенисерка Каролина Вознијацки одиграла је последњи меч у каријери, а то је растужило њену другарицу и колегиницу Серену Вилијамс.

Каролина Вознијацки је најавила одлазак у пензију након Аустралије, а пораз у трећем колу од Онс Жабер из Туниса означио је крај једне велике каријере.

То је мало растужило Серену Вилијамс, која се трудила да не заплаче када су је питали да прокоментарише каријеру пријатељице и колегинице.

"Имала је невероватну каријеру и...", застала је на тренутак и наставила, "о Боже, постајем емотивна... Недостајаће ми... Људи, не могу да одговарам на питања о Каролини, расплакаћу се. Она ми је најбоља другарица, баш ће ми недостајати", рекла је Серена Вилијамс, смехом прикривајући емоције.

Некадашњи број 1, Каролина Вознијацки, после 16 година је решила да оконча каријеру.

Пре десет година је била прва тенисерка света, али је на први Гренд слем трофеј чекала до 2018. године, када је освојила Аустралијан опен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво