Душан Лајовић рутински до трећег кола

Српски тенисер Душан Лајовић убедљиво надиграо Марка Полмаса са 3:0 (6:1;6:4;6:3) и пласирао се у треће коло Аустралијан опена. У трећем колу Лајовић ће се срести са Аргентинцем Дијегом Шварцманом који је елиминисао Алехандра Давидовича Фокина.

После победе у првом колу Душан Лајовић је наставио успешну серију на Аустралијан опену рутински надигравши домаћег тенисера Марка Полмаса.

Наш тенисер, који је тренутно на 27 позицији листе светских тенисера, од самог старта меча је самоуверено ушао у дуел и демонстрирао надмоћност над супарником који је тренутно на 133. позицији.

Са два освојена брејка Душан добија први сет са 6:0, а Полмас тек у другом успева да делимично пружи равноправан отпор али Лајовић у финишу осваја и други сет са 6:4.На почетку трећег сета Душан опет брејком осваја предност коју потом рутински претвара у коначних 6:3 и победу у мечу са 3:0.

У првом међусобном дуелу ових супарника Лајовић је славио после сат и 54 минута игре.

У трећем колу Душан Лајовић ће се срести са Аргентинцем Дијегом Шварцманом који је елиминисао Алехандра Давидовича Фокина.

Лајовић и Шварцман играли су до сада три пута, а Аргентинац има једну победу више.

Резултате трећег дана можете погледати овде.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво