Српски дан у Мелбурну, Ђоковић у рану зору

Среда ујутру Мелбурну биће добро пропраћена у Србији. Тројица српских тенисера играће своје мечеве другог кола, а најбољи међу њима, Новак Ђоковић, би на терен требало да изађе око 5 часова.

Његов противник на "Род Лејвер" арени биће мало познати Јапанц Туцума Ито.

Окршај другог и 146. играча на АТП листе трећи је по реду на терену који је пoкривен, па временски услови неће моћи да утичу на његов почетак.

Он ће зависити једино од дужине трајања два женска сингла, такође у оквиру другог кола. 

Новак до сада није имао прилику да се ривалом из Јапана сусретне на туру, али свакако важи за апсолутног фаворита у том дуелу.

Око 7 часова можемо очекивати и дуел Душан Лајовића, који ће на терену број три играти против домаћег тенисера Марка Полмаса.

Пре њих на том истом бетону играће се два женска и један мушки сингл, а програм почиње у 01.00 по српском времену.

И за крај, што се мушког тениса тиче, остаје дуел између Филипа Крајиновића и Швајцарца Роџера Федерера, који ће у "вечерњем" термину на "Лејверу" играти свој четврти међусобни дуел.

Претходна три дуел добио је Роџер, а шта ће бити у четвртом одмеравању снага можете пратити око 10 часова по нашем времену.

Што се женске конкуренције, у среду ће коначно бити одигран и дуел Нине Стојановић против Анастасије Пављученкове. Тај дуел је два пута померан - прво са понедељка на уторак због кише, а онда и на среду због гужве у распореду.

Тај дуел је на програму негде око један сат иза поноћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара