Нервозног Фоњинија маратон против Опелке коштао повреде

Фабио Фоњини пласирао се у друго коло Аустралијан опена, после победе над Рајлијем Опелком, али је скупо платио темпераментну нарав. Италијан ударио рекет и повредио шаку, па је његов останак на Аустралијан опену неизвестан.

Готово четири сати тениса било је потребно Фабију Фоњинију да савлада Рајана Опелку са 3:2 у сетовима и пласира се у друго коло Аустралијан опена. Ипак, победа није прошла без последица.

У складу са својим темпераментом, Фоњини је у неколико наврата изузетно бурно реаговао, а једном приликом је успео чак и да повреди шаку – ударањем рекета.

"Потпуно сам растурио шаку. Не могу да померам неколико прстију, боле ме и надути су, тако да не знам шта ће бити. Проценићу ускоро са тимом шта нам је чинити", рекао је Италијан после меча.

Фоњини би у другом колу требало да игра против Аустралијанца Џордана Томпсона, наравно уколико успе да санира повреду коју је сам изазвао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво