Новак после 900. победе: Ова арена има посебно место у мом срцу

После победе над Јан-Ленардом Штруфом, која му је била 900. на АТП туру, Новак Ђоковић рекао да је срећан што је поново на "Род Лејвер" арени, на којој је доживео највеће успехе у каријери.

Новак Ђоковић пласирао се у други коло Аустралијан опена победом над Јан-Ленардом Штруфом у четири сета, а после меча изјавио је да срећан што је поново у Мелбурну.

"Драго ми је што сам поново овде. Ова арена има посебно место у мом срцу. Ово је терен где сам правио најевеће успехе у каријери. Волим да се враћам у Аустралију, земљу тениса. Захвалио бих свима што су остали скоро до поноћи и што су подржали обојицу", рекао је Новак после меча.

Тријумфом против Немца у првом колу Мелбурна, Ђоковић је забележио 900. победу на АТП туру.

"Тек почињем. Врло сам поносан на све што сам урадио, али морам да будем захвалан што могу да играм на овом нивоу. Почео сам тенисом да се бавим у Србији, која није имала традицију у тенису. Уживам у сваком тренутку", закључио је Ђоковић.

Наредни ривал Ђоковићу на походу на рекордну осму титулу у Мелбурну биће бољи из дуела између Јапанца Тацуме Ита и Индијца Прајнеша Гунесварана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво