Тениски шампиони у новом руху, чија опрема је најлепша?

Најбољи светски тенисери Новак Ђоковић, Роџер Федерер и Рафаел Надал открили су у каквој опреми ће наступати на предстојећем Аустралијан опену.

Познато је да врхунски тенисери често мењају опрему у којој наступају на највећим турнирима, па ни ове године пред Аустралијан опен пракса није промењена.

Српски ас сазнао је потенцијалне противнике у походу на нови гренд слем трофеј, а спортској јавности открио је одевну комбинацију коју ће носити ове зиме у Мелбурну.

Новак Ђоковић играће у зеленом дресу и белом шортсу, што је боја која симболизује крокодила, који је заштитни знак произвођача његове спортске опреме.

Рафаел Надал се одлучио за ружичасту варијанту, са надом да ће прекинути пост у Мелбурну, који траје од давне 2009. године.

Роџер Федерер, вероватно у складу са годинама, одлучио се за нешто сведенију варијанту – тегет мајица и шортс боје лаванде.

Без обзира на олују младих тенисера жељних "крви", тројица најбољих светских тенисера и даље важе за главне фаворите за освајање титуле на првом гренд слему у сезони.

Остаје да видимо чија одевна комбинација ће донети највише успеха, а надамо се да ће Новак Ђоковић поновити успех из прошле године, када је седми пут у каријери освојио титулу у Мелбурну.

Такмичење на Аустралијан опену почиње у понедељак.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво