Тенисери Србије са Француском у другом колу АТП тура

Тениска репрезентација Србије игра са селекцијом Француске мечеве другог кола групе А на новоформираном АТП Купу који се игра у Бризбејну. У првом мечу који почиње у 08.30 срешће се Душан Лајовић и Беноа Пер, а потом око 10.00 на терен излазе Новак Ђоковић и Гаел Монфис. Ток мечева и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Дуел репрезентација Србије и Француске вероватно ће директно одлучити о томе који ће тим први део такмичења завршити на првом месту.

Селекција Србије је тренутно прва у групи после убедљиве победе над Јужном Африком са 3:0, а Француска је другопласирана после победе над Чилеом са 2:1.

У другом колу групе А први ће на терен у 08.30 изаћи Душан Лајовић и Беноа Пер који су до сада имали два дуела из којих оба тенисера имају по једну победу.

Други меч ће почети око 10.00 а у њему ће снаге одмерити Новак Ђоковић и Гаел Монфис. Они су до сада одиграли пет мечева, а први тенисер Србије је у свима однео убедљиве победе.

Пласман у четвртфинале АТП купа избориће шест победника група као и још две најбоље другопласиране репрезентације. 

Ток мечева репрезентација Србије и Француске у другом колу АТП тура и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво