Новак: Какав начин да се започне година

Тениска репрезентација Србије победила је Јужну Африку, пошто је стекла недостижних 2:0 у мечу А групе АТП купа. Кључан поен Србији донео је светски број два Новак Ђоковић победом против Кевина Андерсона – 7:6 (7:5), 7:6 (8:6).

У егал дуелу Ђоковић је имао више снаге и концентрације у оба тај-брејка, посебно у другом, када је спасао сет-лопту и то на сервис ривала, пре него што је везао три поена за преокрет.

"Какав начин да се започне 2020. година. Желим да захвалим свим навијачима што су дошли, срчано ме бодрили и остали до краја с обзиром на то да је око 22.00. Меч сам почео изузетно добро. Повео сам са 4:1, када је Кевин подигао ниво игре. Задовољан сам како сам успео да се супротставим његовој агресивности и малом броју грешака", рекао је Ђоковић после меча.

Први бод Србији донео је Душан Лајовић, пошто је је савладао Лојда Хериса са 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Српски тенисери у понедељак играју против Француске, која је раније данас била боља од Чилеа – 2:1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво