Директор мастерса у Риму бесан због изјава Ђоковића и Федерера

Новак Ђоковић и Роџер Федерер, двојица од тројице најбољих тенисера на свету, критиковали су током лета стање терена на мастерсу у Риму. Пред крај године, председник Тениског савеза Италије Анђело Бинаги, осврнуо се у једном интервјуу на изјаве двојице великана и поручио им да нису у праву.

Федерер је током наступа у престоници Италије казао да су линије биле клизаве, надовезавши се на изјаву Ђоковића, који је стање терена описао као "с**ње".

То је изнервирало Бинагија, који је навео да Србин и Швајцарац нису имали обзира према организаторима, који су се мучили са временским приликама.

"Када играте турнир током недеље у којој је доста сув ваздух и пада киша, нормално је да проклизавате. Када неко изгуби одмах тражи изговоре... Или сте проклизавали или је проблем са тереном и линијама. Честитао бих Фоњинију јер је схватио да је направио грешку и кориговао је", изјавио је Бинаги.

За разлику од њих, домаћи представник Фабио Фоњини се извинио после критика и навео да разуме организаторе турнира.  

Италијан је објаснио Роџерову одлуку да одустане од неких турнира како би се спремио за оне веће, као на пример Ролан Гарос минуле сезоне.

"Нормално је да неко у његовим годинама мора да нешто коригује након што игра толико узастопних мечева", додао је Бинаги.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара