Организатори Синсинатија "пензионисали" Зимоњића, он их демантовао

Организатори мастерса у Синсинатију на Твитеру поделили својеврсни омаж тениским звездама који су завршили своје каријере у последњој деценији, а међу њима су нашли место и за Ненада Зимоњића. Међутим, селектор Дејвис куп репрезентације Србије им одговорио: Нисам још у пензији!

"Поздрав звездама које су засјале у Синсинатију, а пензионисале се у току ове деценије", написали су на свом Твитер налогу организатори мастерса у Охају. 

У кратком видео-снимку извртели су се тенисери и тенисерке, по абецедном реду, који су окачили тениски рекет о клин у последњих десет година, а своје место нашле су и српске шампионке Ана Ивановић и Јелена Јанковић.

Као последњи тенисер којем је приређен омаж, појавио се и Ненад Зимоњић.

Ипак, актуелни селектор Дејвис куп репрезентације Србије имао је и одговор:

"Нисам се још пензионисао. Још увек покушавам да се вратим после замене оба кука. Идемо".

Зимоњић је рођен 1976. године, а у каријери је освојио 54 титуле у дубл конкуренцији. Са Србијом је постао шампион света, освојивши трофеј у Дејвис купу 2010. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи