Франческа Скјавоне победила канцер!

Некадашња италијанска тенисерка Франческа Скјавоне открила је да је успела да се излечи од канцера. Скјавоне се пратиоцима обратила на друштвеним мрежама и саопштила разлог због којег се није појављивала у јавности у последње време.

Она је у видео изјави рекла да се повукла из јавног живота како би се борила са опаком болешћу, коју је срећом успела да победи.

"После одсуства 7-8 месеци са друштвених мрежа, али и живота уопште, желим нешто да вам саопштим. Открићу вам шта ми се дешавало у последњих седам месеци", почела је причу Скјавоне.

"Дијагностиковали су ми малигни тумор. Била је то најтежа борба коју сам водила и најбоља ствар је да сам успела да победим. И даље дишем. Кад су ми то саопштили пре неколико дана, хтела сам да експлодирам од среће. Спремна сам за пројекте које сам имала, али нисам успела да их остварим. Видимо се поново ускоро!", истакла је 39-годишњакиња.

Скјавоне је 2010. године освојила Ролан Гарос и постала прва Италијанка која је дошла до гренд слем трофеја, освојила је још седам титула и најбољи пласман јој је четврто место у синглу, а осмо у дублу.

Пензионисала се 2018. године, после чега је један пеиод била тренер Каролине Вознијацки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво