Крајиновић за РТС: Верујем у себе, верујем у овај тим

Филип Крајиновић задовољан игром у мечу против Јуичија Сугите, а пун самопоуздања дочекује дуел са Француском, где ће одмерити снаге са Цонгом. Србија је са 3:0 савладала Јапан у првом колу Дејвис купа.

Одличном игром Филип Крајиновић је савладао Јуичија Сугиту, чиме је Србија повела са 1-0 против Јапана (касније и победила Јапан) на завршном турниру Дејвис купа. 

"Веома битна победа за мене, мислим да сам играо добар тенис. Осетио сам притисак на почетку, јер сам отворио дан и играо први меч за репрезентацију. Задовољан сам, испалатило се све оно што смо радили и тренирали", рекао је Крајиновић.

Он је одиграо један од најбољих мечева у овој години. 

"Сервирао сам добро, помогла ми је и надморска висина, дала ми је снагу у сервису. Био сам чврст на основној линији, бекхенд паралела ме служила, генерално сам јако задовољан и улазим са доста самопоуздања у сутрашњи меч".

"Орлове" већ у четвртак очекује нови изазов јер ће противник бити селекција Француске, за коју наступају Жо-Вилфрид Цонга, Гаел Монфис, Беноа Пер, Пјер Иг Ербер и Никола Мау.

"Цонга је изванредан играч, Топ 10, финалиста Гренд слема, шта рећи о њему и његовој каријери... Он је фаворит и то стоји, али даћу све од себе, верујем у своју игру, верујем у тим. Неће бити лако, али имам план и тактику, држаћу се тога. Верујем да можемо да победимо Француску", рекао је Крајиновић.

Наградни фонд турнира у престоници Шпаније је 20.000.000 долара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара