Ђоковић пред почетак Дејвис купа: Драго ми је што смо ту сви из 2010. године

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је екипа вредно тренирала претходних дана и спремно дочекује сутрашњи старт Дејвис купа против Јапана у Мадриду. Меч између Србије и Јапана игра се у среду од 11 сати, уз директне преносе на Првом програму РТС-а.

"Драго ми је што сам поново са том златном репрезентацијом из 2010. године, у комплету. Зики (Ненад Зимоњић) је селектор, Виктор и Јанко су у екипи, а имамо и Душана Лајовића и Филипа Крајиновића, који су предводници неке нове генерације, која ће носити боје наше земље у неким наредним такмичењима", рекао је Новак.

Он је додао да Јапанце не треба потцењивати, без обзира на то што Кеј Нишикори неће играти, пошто имају борбене тенисере.

Меч између Србије и Јапана игра се у среду од 11 сати уз директне преносе на РТС 1.

Резултате и распоред финалног турнира Дејвис купа можете видети овде.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво