Канада изненадила Италију, победе Русије и Белгије

Селекција Русије са убедљивих 3:0 савлдала је тим Хрватске, Белгија са 2:1 била боља Колумбије са 2:1, док је Канада изненадила Италију у добила дуел првог дана на финалном турниру Дејвис купа у Мадриду резултатом 2:1.

Руси су добили сва три данашња дуела са Хрватима.

 

Прво је Рубљев са 2:0 (6:3 и 6:3) добио Гоја, да би Хачанов са 2:1 надиграо Ћорића (6:7, 6:4 и 6:4).

На крају, дубл Хачанов/Рубљев бољи Додига и Мектића са 7:6 и 6:4.

Белгија је тријумфовала против Колумбије са 2:1.

Дарсис бољи од Гиралда са 6:3 и 6:2, потом Гофан од Галан Ривероса са 2:1 (3:6, 6:3 и 6:3), али колумбијски дубл Кабаљ/Фарах побеђује пар Жиле/Вилеген са 2:1.

Канада је шокирала Италију, победом у оба сингла.

Поспишил са 7:5 и 7:6 добија Фоњинија, да би потом Шаповолов са 2:1 и после три тај-брејка био бољи од Беретинија, који после у пару са Фоњинијем ипак долази до бода након победе од 2:1 над дублом који их је самостално раније поразио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво