Ђоковић стигао у Мадрид, разговарао са Пикеом и осетио "Магичну кутију"

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је током вечери у Мадрид и прикључио се Дејвис куп репрезентацији Србије. Ђоковића је прво дочекао директор турира Карлос Коста, а потом и Ђерар Пике, председник Космос групе која финансира ово такмичење.

Новак је разговарао са дефанзивцем Барселоне, потом се придружио саиграчима и у вечерњим часовима одрадио први тренинг.

Други играч планете тренирао је заједно са селектором Ненадом Зимоњићем и није имао никаквих проблема са лактом.

Он је током дуела са Роџером Федерером на Завршном турниру у Лондону осетио оштар бол у пределу лакта приликом покушаја да стигне једну лоптицу, али срећом није у питању озбиљнија повреда.

Такмичење почиње у понедељак, а наша селекција смештена је у групу А са Француском и Јапаном.

На завршном турниру који ће изнедрити новог власника "салатаре" учествује 18 репрезентација (12 из квалификација, четири полуфиналиста из претходне године и две "вајлд карте") и боре се за место новог власника Дејвис куп трофеја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво