Тим бољи од Зверева за пласман у финале Завршног турнира

Доминик Тим савладао је Александера Зверева са 2:0 (7:5, 6:3) и пласирао се у финале Завршног мастерса у Лондону. Противник у недељном финалу биће му Стефанос Циципас, који је раније елиминисао Роџера Федерера.

Тим је и у дуелу са Зверевом покзао да се налази у одличној форми и, више резултатски, убедљиво стигао до тријумфа у два сета - 7:5, 6:3.

Први сет припао је Аустријанцу после велике борбе и брејка у 12. гему. Иако је Зверев претио на сервис противника, чак пропустио две брејк лопте, Тим је стрпљиво чекао своју шансу и искористио грешке ривала за вођство од 1:0 - 7:5.

Слична ситуација виђена је и у другом сету. Овога пута Тим је до брејка дошао нешто раније, повео са 4:2 и задржао предност до краја меча.

Зверев тако неће бити у прилици да брани трофеј освојен прошле године, док ће Тим у финалу играти против Стефаноса Циципаса, који је у првом полуфиналу савладао Роџера Федерера.

Резултте свих мечева са турнира у Лондону можете видети ОВДЕ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво