Ђоковић: Федерер заслужио победу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић након пораза од Роџера Федерера на Завршном турниру у Лондону изјавио је да је Швајцарац био бољи у свим сегментима и да је заслужено тријумфовао.

Српски тенисер након пораза истакао је да је Федерер урадио све исправно, а он све погрешно у мечу.

"Много тога нисам урадио како треба, искрено речено. Он је био бољи у свим аспектима и заслужио је победу. Фантастично је сервирао, врло добро се кретао, имао је одличан ритерн. Мислим да је све исправно урадио. Са друге стране, ја сам играо превише неутрално. Нисам могао да му прочитам сервис. Лоше сам одиграо" , изјавио је Ђоковић.

Новак се осврнуо и на добру атмосферу у Лондону.

"Меч је био важан, као и сваког пута када се сретнем са Федерером или Надалом, било где на свету. Много је узбуђења. Стадион је био пун, што је било лепо видети. Било је гласно, наелектрисано. Атмосфера је била добра", додао је Новак.

Као једну од кључних ствари пораза, српски тенисер је навео самопоуздање.

"Одлично сам стартовао на овом турниру и фантастично сам се осећао. Освојио сам Париз, заиста добро сам играо. Изгледа да се променило то како се осећам на терену и моје самопоуздање није било на високом нивоу. Роџер је то осетио и одлично искористио", закључио је Новак.

Српски тенисер је поразом од Федерера завршио учешће на Завршном турниру у Лондону и тако пропустио прилику да се врати на прво место АТП листе.

 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво