Беретини надиграо Тима у Лондону

Матео Беретини савладао је Доминика Тима са 2:0 по сетовима 7:6, 6:3 у мечу трећег кола Групе „Бјерн Борг“ на завршном турниру у Лондону. Од 21.00 (РТС1) играју Ђоковић и Федерер, дуел који ће одлучити ко ће од њих двојице у полуфинале.

Тим је већ обезбедио пласман у полуфинале, али Беретини је показао да зна да игра одличан тенис. После пораза од Ђоковића и Федерера, Италијан је запретио Тиму у мечу који није имао велики такмичарски значај, осим што је победник добио 200 бодова.

Беретини се тако победом опростио од Лондона и ушао у историју као први Италијан који је остварио победу на завршном турниру.

Велика борба виђена је од самог старта меча. Ипак оба тенисера су чувала свој сервис све до деветог гема. Тада је Беретини успео да одузме сервис Тиму и поведе са 5:4.

Прилику да сервисом реши сет није искористио. Тим је одмах вратио брејк. Потом су оба тенисера била сигурна на свој сервис па је тај-брејк одлучио победника.

Беретини на старту долази до мини-брејка, а потом наставља у истом стилу. Експресно стиже до пет сет лопти – 6:1, користи трећу за коначних 7:3 у тај-брејку.

У други сет Беретини је ушао са великим самопоуздањем. Све му је полазило за руком, а у шестом гему успео је да одузме сервис противнику.

Потом је потврдио брејк и повео с 5:2, да би на свој сервис ставио тачку на овај меч – 6:3.

Резултате и распоред мечева са Завршног турнира у Лондону можете видети ОВДЕ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи