Федерер славио у дуелу са Беретинијем

Швајцарац Роџер Федерер савладао је Италијана Матеа Беретинија са 7:6, (7:2) 6:3 у првом мечу другог кола Групе "Бјерн Борг" на завршном Мастерсу у Лондону.

Федерер је након пораза у првом колу од Доминика Тима одиграо много боље и рутински остварио победу у два сета после једног часа и 20 минута игре.

Први сет је био равноправан, виђена је само једна брејк-лопта на сервис Италијана у 12. гему. Сет је одлучен у тај-брејку који је Роџер рутински решио у своју корист - 7:2.

Већ у првом гему другог дела игре Швајцарац је одузео сервис противнику. Италијан је покушао да узврати у осмом гему али је Федерер спасао три брејк лопте а после у наставку и потврдио тријумф.

Швајцарац сада има скор 1-1, док је Беретини на 0-2 и скоро је без шансе за пласман у полуфинале.

Завршни Мастерс игра се за наградни фонд од девет милиона долара. Титулу на турниру брани Александер Зверев, који је у прошлогогдишњем финалу савладао Новака Ђоковића.

Резултате мечева из Лондона и распоред турнира можете погледати ОВДЕ. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво