Ђоковић против Тима у Лондону

Српски тенисер Новак Ђоковић састаје се са Аустријанцем Домиником Тимом у мечу другог кола Групе "Бјерн Борг" Завршног турнира у Лондону. Меч почиње око 21.00 час, директно га можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча на нашем порталу.

Поразом Рафаела Надала од Александера Зверева, повећале су се шансе српског тенисера за повратак на прво место АТП листе. 

Уколико Новак Ђоковић победи све противнике до краја и освоји турнир вратиће се на прво место и као најбољи на планети завршити сезону, и у том контексту више не зависи од Надалових наредних резултата.

Прва препрека на том путу је Аустријанац Доминик Тим.

Тим је у првом колу Групе "Бјерн Борг" на Завршном турниру савладао Швајцарца Роџера Федерера са 2:0 (7:5, 7:5).

Дуел Ђоковића и Тима игра се од 21.00 час, директно га можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча на нашем порталу.

Завршни Мастерс игра се за наградни фонд од девет милиона долара.

Титулу на турниру брани управо Александер Зверев, који је у прошлогогдишњем финалу савладао Новака Ђоковића. 

Резултате мечева из Лондона и распоред турнира можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво