Циципас надиграо Медведева у Лондону

Грк Стефанос Циципас савладао је Руса Данила Медведева са 2:0 по сетовима 7:6, 6:4, у првом мечу Групе „Андре Агаси“ на завршном турниру у Лондону. У другом сусрету ове групе састају се Рафаел Надал и Александер Зверев. Меч почиње у 21.00, а пренос је на нашем Другом програму.

Циципс је забележио своју прву победу на завршном турниру и остварио свој први тријум над Данилом Медведевом на АТП туру, предходно су се састајали пет пута и Рус је све мечеве решио у своју корист.

Циципас је имао више снаге и концентрације у изузетно узбудљивом и неизвесном мечу. Први сет решио је у своју корист у тај-брејку. У другом одлучујући је био девети гем, када је одузео сервис противнику, а потом решио сет и меч.

У првом сету оба тенисера су чувала свој сервис, а једина брејк шанса виђена је у другом гему, када Циципас није успео да је реализује. Сет је решен у тај-брејку.

Грк је два пута долазио до мини-брека предности, међутим Медведев је успевао да сустигне противника. Међутим, када је Циципас при резултату 5:5, поново одузео сервис противнику, Рус није успео да одговори - 7:5.

Велика борба и у другом сету. Неизвесност је трајала све до самог финиша. Циципас је прво у седмом гему пропусти две брејк прилике да би у деветом гему одузео сервис противнику, а потом био сигуран на свој сервис и ставио тачку на овај меч - 6:4.

Циципас ће у другом колу, у уторак, играти са бољим из вечерашњег дуела у коме састају Надал и Зверев - 21.00 РТС1.

Комплетне резултате обе групе погледајте овде.

 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво