Фед куп: По једна убедљива победа, нерешено у финалу Аустралије и Француске

Најбоља тенисерска света Ешли декласирала је Каролин Гарсију не препустивши јој ниједан гем (6:0, 6:0) и тако изједначила на 1-1 против Француске у финалу Фед купа. Барти је прегазила Гарсију за мање од сат времена и тако надоместила пораз Ајле Томљановић.

"Мислим да је ово вероватно био најбољи меч који сам одиграла у животу. Нисам могла да пожелим савршенији меч", рекла је Барти која има шансу да екипном титулом крунише фантастичну сезону.

Претходно је бод Француској донела Кристина Младеновић која је са 6:1, 6:1 била боља од Ајле Томљановић.

Другог дана финала Фед купа на програму су два појединачна меча и меч дублова.

Женска тениска репрезентација Француске је последњи пут у Фед купу славила 2003. године, док се Аустралија бори за први трофеј од 1974.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи