Тенисерке се умало потукле после меча

Атмосфера на тениским мечевима може постати усијана и односи између противника напети, али никада није дошло до физичког контакта. На ИТФ турниру у Лас Вегасу били смо најближи тучи и то између две младе тенисерке.

Канађанка Катерина Себов и Алисија Паркс из Сједињених Америчких Држава умало су се сукобиле на крају сусрета у осмини финала.

Катерина је славила резултатом 6:0, 7:6 (11-9) и, када су сви очекивали да ће се све завршити поздравом на мрежи, испоставило се да је то само био увод у физички обрачун.

Наводно је Себов снажно стиснула руку противници, која је бурно реаговала и насрнула на противницу. Судија је покушао да их раздвоји, брзо је стигао и отац Алисије Паркс, али ни они нису били довољни да обуздају бесну Американку.

На крају, организатори су успели да смире страсти, а ИТФ још није покренуо истрагу поводом овог инцидента.

Катерина Себов ће се у борби за полуфинали борити са Олгом Говорцовом из Белорусије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво