Српски дерби у Базелу, Крајиновић надиграо Ђереа

Филип Крајиновић савладао је Ласла Ђереа са 2:0, по сетовима 6:1, 6:4, и пласирао се у осмину финала турнира у Базелу. Противник у борби за четвртфинале биће му пети носилац, Италијан Фабио Фоњини.

Ласло Ђере није имао снаге да пружи јачи отпор у данашњем мечу. Крајиновић је деловао сигурније, боље се кретао на терену, његови ударци су били прецизнији. На крају заслужена победа и пласман у осмину финала.

Крајиновић је деловао убедљивије од самог старта. Уз два брејка лако је дошао до предности од 5:0. Потом је Ђере успео да освоји један гем, али то је било све што је успео да уради у првом сету – 6:1.

Други сет донео већу борбу и бољу игру Ђереа. Ипак, Филип је на почетку сета одузео сервис Ласлу, стечену предност сачувао је до краја сета и меча. Оба тенисера су потом била сигурна на свој сервис, а довољан је податак да више није било брејк прилика – 6:4 у другом сету.

Филип Крајиновић ће у осмини финала играти против Италијана Фабија Фоњинија, који је постављен за петог носиоца на овом турниру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво