"Како да га схватим озбиљно, жалио се мами да га терају да пије"

Данил Медведев и Стефанос Циципас немају добар однос и неко време се препуцавају преко медија. Почело је критикама грчког играча, који је за колегу рекао да игра досадан тенис, иако је у последње време бележио невероватне резултате.

Рус је на последњих шест турнира играо барем финала, уз три титуле. Последњу је освојио на мастерсу у Шангају где је, између осталих, победио и Циципаса.

Тренутно четврти играч на АТП листи поделио је занимљиво искуство после којег је изгубио поштовање за Стефаноса.

"Прочитао сам шта је рекао, рекао је много тога. Сваки тенисер може о колеги да исприча различите ствари. Рећи ћу вам једну ствар - после интервјуа у Шангају, где је причао како смо славили победу у Лејвер купу, тешко је схватити га озбиљно. Причао сам о томе са својим пријатељима тенисерима, и не само руским, умирали смо од смеха", рекао је Медведев у интервјуу за руски Спорт-Експрес и онда појаснио:

"Цитираћу га, рећи ћу да је тамо био присиљен да пије и да му је то било одвратно. ОК, то је у реду, али сада долази главна ствар. Рекао је: 'Мама, чујеш ли, било је одвратно! Могу да ти пошаљем снимак'. То је смешно, не могу више да га схватам озбиљно."

Након великих успеха у претходна два месеца, уследило је питање да ли би желео још некога да победи.

"Схватам да је ово питање постављено како бисте чули да хоћу да победим Надала (изгубио је од њега у Синсинатију и на Ју-Ес опену). Али ја желим опет да победим и Ђоковића. Нисам савладао ни Федерера. Покушаћу да победим сваки меч на сваком турниру, није важно са киме играм", закључио је Медведев.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи