Федерер: Оно што су урадили Новак и Рафа је сулудо...

Швајцарски тенисер Роџер Федерер похвално је говорио о двојици највећих ривала – Новаку Ђоковићу и Рафаелу Надалу. Федерерову каријеру обележила су ривалства са Србином и Шпанцем, против којих има негативан међусобни скор.

Против Ђоковића има учинак 22-26 у победама, док је против Надала тријумфовао 16 пута, а изгубио 24.

"Оно што су Рафа и Новак урадили је невероватно и сулудо и они ће имати још успеха, у то сам уверен. Сезона је у току и покушавам да повећам предност, али сам ту и да бих освајао још више гренд слемова и других титула и добро се забављао", истакао је Федерер.

Трећи играч планете је током године освојио јубиларну, 100. титулу на АТП турнирима.

"Баш ме је обрадовала титула освојена у Дубаију ове године, стота у каријери. То је било нешто посебно за мене. Знате, сваки рекорд је ту да би се оборио, и тако унедоглед."

Тренутно трећи тенисер планете говорио је о "наредној генерацији", која је на мастерсу у Шангају направила велики успех.

"Та 'наредна генерација' куца на врата. Много тога се дешава, али ја уживам у ривалству са Новаком, Рафом и осталима. Уживам у игри са ривалима, имамо толико написаних прича и одличних дуела", јасан је Роџер.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара