Ђоковић: Пуна два сета нисам имао брејк лопту...

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, после пораза у четвртфиналу мастерса у Шангају од Грка Стефаноса Циципаса, рекао је да противнику дозволио да контролише меч.

Грчки тенисер после преокрета победио је Ђоковића, који је бранио титулу, 3:6, 7:5, 6:3 и пласирао се у полуфинале.

"Циципас је заслужио победу. Био је бољи у другом и трећем сету. Кренуо сам веома добро, али после тога нисам био довољно оштар. Цела два сета нисам имао брејк лопту. Он је сервирао добро, али нисам задовољан како сам играо", рекао је Ђоковић на конференцији за медије после меча.

Новинаре је занимало и да ли га је умор стигао, јер му је фалило енергије, а српски тенисер је одговорио да се осећа добро и да није уморан, већ да је то био један од оних дана када није могао да пронађе оштрину која потребна када се игра овакав меч.

Новак је навео да је за сада такав план да ће још играти на мастерсима у Паризу и Лондону, као и да није имао проблема са раменом и лактом, а осврнуо се и на игру противника.

"Играо је врло квалитетно, мислим да је увек успевао да одигра веома добар и агресиван први ударац после сервиса. Нисам га натерао да се довољно брани, давао сам му довољно времена да диктира темпо игре са основне линије. Заслужно је победио. Дефинитивно има потенцијал да буде број један у будућности", закључио је Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво