Ђоковић: Срећан сам, читао сам Изнера...

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је задовољан победом и игром против Американца Џона Изнера за пласман у четвртфинале Мастерса у Шангају. Ђоковић је сигурном партијом (7:5, 6:3) наставио борбу за одбрану трофеја у Кини.

"Срећан сам како сам играо и како сам се осећао на терену. Одиграо сам меч са једним од најбољих сервиса, то је сегмент на чему радим и увек хоћу да напредујем. Једва чекам следећи меч", рекао је Ђоковић после меча за АТП.

На питање како је неутралисао јаке сервисе Изнера, Ђоковић је одговорио:

"Покушавам да се на прави начин позиционирам, да будем у добром балансу, као и да читам ривала. Имам искуство од раније са Изнером, где воли да гађа... То мора да се ради против једног од најбољег тенисера свих времена", закључио је Новак.

Ђоковићев следећи ривал у синглу биће победник дуела Стефанос Циципас – Хуберт Хуркач (Пољска).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво