Федерер: Плакао сам после пораза од Ђоковића на Вимблдону

Роџер Федерер открио је, у интервјуу који је дао за „Газету дело Спорт", да је последњи пут у животу заплакао после пораза од Новака Ђоковића у финалу Вимблдона.

Швајцарац је у бројним статистичким параметрима био бољи ривал од Ђоковића тог дана, имао је и две меч лопте на свом сервису, али је на крају најбољи тенисер света славио у петом сету.

"Последњи пут када сам плакао? Пре два месеца на Вимблдону. На терену и на додели пехара сам суздржавао сузе. Онда сам дошао у свлачионицу и на први коментар ‘ниси имао среће, био си тако близу..." сам се сломио и пустио коју сузу", признао је Федерер у разговору који је водила позната скијашица Микаела Шифрин.

Федерера често питају када ће да престане да игра професионалан тенис.

"И пре десет година су ме то питали, тада је то било чудније. Питали су ме о пензији већ када сам освојио Ролан Гарос (2009). И рекао сам: ‘Имам само 28!‘ Мислио сам да ћу играти барем до 32-33 године, после је све ишло својим током. Сада као да ме питају то на свакој конференцији, али ни ја не знам када ћу се повући", каже Швајцарац.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво