Надал и Федерер на "Сантјаго Бернабеу" пред 80.000 људи

Председник Реал Мадрида Флорентино Перез жели да на стадиону "Сантјаго Бернабеу" организује егзибициони меч између Роџера Федерера и Рафела Надала и на тај начин сруши светски рекорд када је у питању број гледалаца на једном тениском мечу.

Како преноси шпански дневни лист "АБЦ" меч би се одиграо пред најмање 80.000 навијача, а Надал, који је велики навијач Реала, је већ обавештен и остало је још само да пристане Федерер.

Тренутни светски рекорд по броју гледалаца на тениском мечу држе Серена Вилијамс и Ким Клајстерс, које су у Бриселу играле пред 35.000 људи.

Верује се да ће тај рекорд бити оборен и пре најављеног спектакла у Мадриду, јер ће Федерер и Надал у фебруару одиграти меч у Африци, како се најављује пред, 50.000 гледалаца.

Још није познато за када Перес планира дуел Шпанца и Швајцарца на терену "Сантјаго Бернабеу".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи