Ђоковић због повреде пропушта остатак сезоне?

"Њујорк Тајмс" пише како је, по свој прилици, Новак Ђоковић у Њујорку одиграо последњи меч у сезони.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић предајом меча против Вавринке због повреде рамена завршио је овогодишњи наступ на Ју-Ес Опену, а како ствари стоје можда је завршио и сезону, пише новинар „Њујорк Тајмса" Кристофер Клери и додаје да је реч о новој тежој повреди српског тенисера.

"Ноле би ван терена могао бити дуже време, поготово ако буде морао на операцију или ако његова повреда захтева одмор", пише Клери.

Ђоковић је тренутно у Швајцарској где у једној клиници лечи повређено раме, а можда ће неизбежна бити и операција, наводи новинар америчког листа.

После гренд слема у Њујорку српски тенисер је најавио повратак у домовину где ће се опорављати од повреде и припремати се за турнир у Токију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво