Новак: Играо сам цео меч без бола, то је најважније

Новак Ђоковић пласирао се у четврто коло овогодишњег Ју-Ес опена победом над Денисом Кудлом и након меча потврдио да није осећао бол у левом рамену, који га је мучио ових дана. Ђоковић је у претходном сусрету био у великим проблемима и размишљао чак и о одустајању, али је сада ситуација много боља.

Срећом, био је потпуно спреман и против домаћег играча (6:3, 6:4, 6:2) одиграо најбољу партију у Њујорку.

"Имао сам могућност да играм без бола и то је најважније у овом тренутку. Задовољан сам што сам на тај начин завршио меч. Не желим превише да причам о здравственом стању", поновио је Ђоковић непосредно после тријумфа.

Новак је казао да је учинио све како би неутралисао снажан бол који је осећао.

"Овде сам већ неколико недеља, нисам желео да тренирам јуче, већ сам хтео да се опоравим. Посветио сам се третманима, како бих санирао бол који сам осећао. Хвала свима који су остали овако касно да нас бодре."

Следећи противник биће му Стан Вавринка, против којег је води 19-5 у међусобном скору, али је изгубио последњи окршај – било је то у финалу овог турнира 2016. године.

"Имали смо неколико сјајних битака свуда, посебно овде. Изгубио сам последњи меч од њега, у финалу 2016. године. Он је троструки гренд слем шампион, веома је квалитетан и поседује снажне ударце", закључио је Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара