Новак и још петоро Срба на терену првог дана Ју-Ес Опена

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одбрану титуле на Отвореном првенству САД почиње у понедељак увече по средњоевропском времену, саопштили су организатори у Њујорку.

Ђоковић ће на терен против Шпанца Роберта Карбаљеса Баене изаћи око 20 сати, након првог меча на терену "Артур Еш" у коме се састају Казахстанка Зарина Дијас и Аустралијанка Ешли Барти.

Ако преброди прву препреку Новака у другом колу очекује меч са бољим из дуела Сем Квери - Хуан Игнасио Лондер, док у трећој рунди може да се састане са неким од српских тенисера.

Наш тенисер је до сада на Ју-Ес Опену одиграо 79 мечева, од којих је 69 решио у своју корист. Шампион турнира је био 2011, 2015. и 2018. године, а пре дванаест месеци је у финалу срушио Аргентинца Хуана Мартина дел Потра. 

У понедељак ће на терен још петоро Срба, Јанко Типсаревић и Душан Лајовић од 17 сати играју против Дениса Кудле и Стива Дарсиса, Ивана Јоровић против Иге Свјонтек из Пољске, не пре 18.30, док ће се Ласло Ђере и Миомир Кецмановић у српском дербију састати око 20 сати.

Такмичења на теренима "Флешинг Медоуза" почињу у понедељак, 26. августа и трајаће до недеље, 8. септембра, када је на програму мушко финале у синглу.

Ју-Ес Опен се игра за рекордних 57 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи