Крајиновић предао, Кецмановић без шансе против Шаповалова

Српски тенисери Миомир Кецмановић и Филип Крајиновић нису имали добар дан на турниру у америчком Винстон-Сејлему. Кецмановић је у осмини финала поражен од Дениса Шаповалова у два сета, док је Крајиновић био приморан да преда дуел Френсису Тијафоу.

Миомир је након неколико одличних партија одиграо испод свог нивоа и није могао да парира Шаповалову, који је дошао до рутинског тријумфа са 6:2, 6:3.

У сваком од сетова наш играч је два пута губио брејк и ни у једном тренутку није био близу да закомпликује сусрет.

Канађанин ће у наредној рунди играти против Андреја Рубљова, који је у два тај-брејка елиминисао Сема Кверија.

Ни Крајиновић није прошао даље, а разлог његове предаје јесте прехлада, због које није могао озбиљније да парира Тијафоу. Амерички тенисер је добио први сет са 6:2, након чега је Филип одлучио да му пружи руку.

Само 36 минута су провели на терену, а од првог поена било је јасно да Крајиновић нема снаге да се супротстави Френсису.

Био је то други меч који је млади Американац добио после предаје ривала – у претходној рунди Жереми Шарди није издржао ни читав сет (било је 4:2).

У четвртфиналу ће Тијафо играти против трећег носиоца Хуберта Хуркача, коме је Фелисијано Лопес предао меч такође после једног одиграног сета.

Турнир у Винстон-Сејлему је последња провера пред Ју-Ес опен и игра се за наградни фонд од 717.955 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво