Ђоковић: Осећам се добро, имам велике шансе за титулу у Њујорку

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да одбрани пехар на мастерсу у Синсинатију и све мисли усмерио је на Ју-Ес опен. Ђоковић ће бити први носилац на гренд слем турниру у Њујорку, где је прошле године тријумфовао по трећи пут у каријери.

Новак је на управо завршеном турниру у Синсинатију поражен у полуфиналу од каснијег шампиона Данила Медведева, а током недеље је имао проблема и са болом у лакту.

Ипак, то је санирано и најбољи играч планете спремно и расположено дочекује такмичење у "великој јабуци".

"Када све саберем, много тога позитивног било је у мојој игри. Можда сам изгубио меч, али верујем да нисам много грешио. Изгубио сам од играча који је играо задивљујуће. Прихватам то и идем даље, у Њујорк, чека ме недељу дана тренирања и припрема", рекао је Ђоковић.

У сјајној је серији јер је освојио четири од последњих пет гренд слемова и сигурно је да као највећи фаворит долази у Њујорк.

"Циљ ми је да се максимално припремим за Ју-Ес опен. Допадају ми се услови на Флашинг медоузу, играње на централном терену. Борићу се за титулу као и сви други, мислим да имам добре шансе. Осећам се добро и једва чекам да турнир почне", поручио је први тенисер света.

Ју-Ес опен на програму је од 26. августа до 8. септембра и игра се за наградни фонд од 57.238.700 америчких долара.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво