Ђоковић: Нисам могао ништа против оваквог Медведева

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, после пораза у полуфиналу Мастерса у Синсинатију, рекао је да у том мечу није могао много да уради, јер је Рус Данил Медведев "приказао одличан тенис".

Медведев је после преокрета успео да савлада Ђоковића са 3:6, 6:3, 6:3, за шта му је било потребно сат и 43 минута игре.

"Мислим да сам играо веома добар меч. У гемовима у којима сам губио сервис, као оном на 1:1 у трећем сету, требало је да одиграм боље. Медведев је играо невероватно од 4:3 у другом сету и нисам могао много да учиним. Види се да дефинитивно има много самопоуздања", рекао је Ђоковић после меча.

Упркос поразу, српски тенисер рекао је и да је у полуфиналном мечу видео много позитивних ствари.

"Изгубио сам меч, али нисам много тога погрешšног урадио. Изгубио сам од одличног играча и сада идем у Њујорк да се добро спремим за Ју-Ес Опен", закључио је Ђоковић.

Медведев ће за трофеј у Синсинатију играти против Белгијанца Давида Гофана.

 

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво