Кецмановић против Зверева за треће коло Синсинатија

Српски тенисер Миомир Кецмановић игра против Александера Зверева меч другог кола мастерса у Синсинатију. Кецмановић и Зверев састају се око 20.30 по средњоевропском времену уз директан пренос на РТС2, стрим је на РТС планети, док промене резултате можете пратити на нашем порталу.

Миомир је сјајно започео турнир у америчком граду и, пошто је успешно прошао квалификације, у првој рунди је остварио велики тријумф.

Савладао је перспективног Канађанина Феликса Оже-Алијасима, тренутно 21. играча на АТП листи, са два пута по 6:3.

Овај успех му је донео нови скок на листи и тренутно је пројектован на 51. место, а уколико изненади фаворизованог Немца, први пут у каријери би се нашао међу најбољих 50.

Зверев је постављен за седмог носиоца, али од почетка сезоне игра у променљивој форми и Кецмановић ће имати своје шансе, ако буде поновио партије из претходних неколико дана.

Он је уз Новака Ђоковића једини представник Србије на мастерсу у Синсинатију, први играч планете је на старту рутински елиминисао Сема Кверија.

Новак брани трофеј у америчком граду, а наградни фонд турнира је 6.056.280 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво