Новак од Кверија креће у поход на титулу у Синсинатију

Први тенисер света Новак Ђоковић одбрану титуле на Мастерсу у Синсинатију креће мечом против Американца Сема Кверија у 2. колу. Дуел двојице тенисера, који неће почети пре 22.30 часова, можете пратити у директном преносу на програмима РТС-а.

Квери је дуел са српским асом изборио после победе над Пјер-Игом Ербером 7:6 (7:2), 7:6 (7:1), док је Ђоковић био слободан као први носилац.

Биће то њихов 11. међусобни сусрет, Ђоковић има велику предност 8:2, с тим да Квери славио у последњем пре три године у 3. колу Вимблдона.

Победник тог дуела иде на бољег између Пабла Карења Бусте (Шпанија) и Џона Изнера (САД).

Меч Ђоковића и Кверија вечерас неће почети пре 22.330 часова по средњеевропском времену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво