Кецмановић лако прескочио прву препреку у Синсинатију

Миомир Кецмановић је савладао Канађанина Феликса Аугера-Алијасиму са 2:0, по сетовима 6:3, 6:3, у мечу првог кола Мастерса у Синсинатију. Наредни ривал нашег тенисера је седми носилац, Немац Александер Зверев.

Одличном игром Кецмановић је лако сломио отпор противника. У оба сета деловао је супериорно и без превише напрезања решио меч у своју корист против 21. на АТП листи. Наш тенисер је тренутно 58. играч света. Миомира је одлично служио сервис, а противнику није дозволио ниједну брејк прилику.

Након уводних гемова које су тенисери решили у своју корист, Кецмановић одузима сервис противнику и стиже до раног брејка. Предност је чувао током целог сета да би у деветом гему поново направио брејк и тиме ставио тачку на први сет – 6:3.

Слично је било и у наставку. Наш тенисер је наставио са добрим сервисима, а у другом гему је створио три везане брејк шансе, искористио је другу и тако стигао до предности. Наставио је са одличним серивисима, контролисао резултат и мирно привео сет и меч крају – 6:3 и у другом сету.

Наредни ривал Миомира Кецмановића је Немац Александер Зверев, који је као седми носилац био слободан у првом колу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво