Надал одбранио титулу у Монтреалу, убедљиво против Медведева

Рафаел Надал је савладао Руса Данила Медведева са 2:0 по сетовима 6:3, 6:0 у финалу Роџерс купа. Ово је Шпанцу 35. мастерс титула у каријери и други је на вечној ран листи, иза Ивана Лендла са 36, а испред Новака Ђоковића који има 33 трофеја, и Роџера Федерера са 28 освојених турнира.

Рафаел Надал је освојио нову титулу на Роџерс купу, пету у каријери. Медведев није имао решења за игру противника. Надал је деловао супериорно и лако сломио отпор противника и стигао до заслужене победе. Меч је трајао 70 минут игре.

Медведев је пропустио своју шансу на старту меча када је имао брејк прилику, Надал је успео да се одбрани и после девет минута реши уводни гем у своју корист. Потом је Шпанац преузео контролу игре. У четвртом гему Рафа користи своју шансу и одузима сервис противнику. Потом је рутински привео сет крају - 6:3.

У другом сету распала се игра Медведева. Русу ништа није полазило за руком, а Шпанац је деловао све моћније на терену. Након другог брејка и вођства од 4:0, противник се предао и само чекао тренутак да нестане са терена. Надал осваја и наредна два гема за коначник 6:0 у другом сету.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво