Даниловићева у финалу челенџера у Хехингему

Млада српска тенисерка Олга Даниловић наставила је са одличним партијама у Немачкој и пласирала се у финале челенџера у Хехингену. Даниловићева је у полуфиналу савладала Марину Мелникову из Русије, резултатом 6:1, 6:3.

Даниловићева је фуриозно започела сусрет и добила прва четири гема, а све што је противница успела да уради јесте да се упише на семафор до краја сета.

Тренутно 322. тенисерка света је нешто јачи отпор пружила почетком другог дела игре, али је код 3:3 поново пусустала и Олга је рутински привела меч крају.

Дуел је трајао нешто мање од сат времена, а српска представница је наставила са убедљивим играма и до сада је у Хехингему изгубила само 20 гемова на четири меча.

За пласман у финале Олга ће се борити са бољом из дуела Хас – Бошковић.

Турнир се игра на шљаци за наградни фонд од 60.000 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво