Зверев оштро по Лендлу: Важнији су му пас и голф од мене

Немачки тенисер Александер Зверев пролази кроз најтеже тренутке откад је постао професионалац. Зверев је након пробоја доживео велику кризу у игри, на то су се надовезали приватни, али и проблеми са менаџером са којим се растао непосредно пре Ролан Гароса.

Иако су многи очекивали да ће он бити тај који ће помрсити рачуне "великој тројци", момак из Хамбурга за сада није дорастао том задатку, а суочава се и са новом врстом проблема.

Саша је прошле године ангажовао легендарног Ивана Лендла за тренера, који је помогао Ендију Марију да оствари највеће резултате у каријери, али та сарадња је донела више проблема него користи и веома је близу краја.

Млади Немац је критиковао Лендла због, како каже, веома лошег односа према послу.

"Понекад одемо на тренинг који траје два сата. Само се догоди да ми одједном окрене леђа и почне да препричава како је играо голф. Добио је новог пса, показује му како да иде да обави нужду. Главне су му теме голф и његов пас", рекао је Зверев.

Тренутно пети играч на АТП листи казао је да не жели више да трпи такво понашање тренера и наговестио да ће ускоро окончати сарадњу и са њим.

"Не може да се догоди да имам проблем с другим сервисом и док га тренирам, њему после 20 минута постане досадно и почне да прича како је извео невероватан ударац на шестој рупи", закључио је Зверев.

Он ће ове недеље наступати на турниру у родном граду где ће бити постављен за другог носиоца, иза Доминика Тима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи