Ђоковић: Остварио ми се сан

Први рекет света Новак Ђоковић био је задовољан после победе над Шпанцем Робертом Баутистом-Агутом истакавши да му се остварио сан да игра ново финале на Вимблдону које доноси увек нешто ново.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале Вимблдона, пошто је у полуфиналу победио Шпанца Роберта Баутисту Агута 6:2, 4:6, 6:3, 6:2.

"Заиста је био турнир из снова. Остварио ми се сан да се борим за титулу на месту на ком сам доста пута играо у финалима. Увек је нешто другачије и желим да искусим то поново", рекао је при тенисер света после меча.

Ђоковић је после четири сета и два сата и 50 минута игре, изборио шесто вимблдонско финале.

"Заиста сам се намучио, Роберто је играо први пут у грен слем полуфиналу али није подлегао под тежином тог меча. На почетку јесте правио грешке али је већ од другог сета стабилизовао игру. Квалитетно је играо са основне линије и боље сервирао, заиста сам и ја био мало напет. Било је незгодно и у првих пет гемова трећег сета, у том периоду је меч могао да оде на било коју страну али сам срећан што сам га усмерио на своју", изјавио је Ђоковић.

Новак ће у недељу од 15 сати играти против бољег из другог полуфинала у коме се састају Шпанац Рафаел Надал и Швајцарац Роџер Федерер.

"Моји тренери ће пратити цео меч. Федерер - Надал је епеско ривалство у историји овог спорта и ужитак је гледати га", закључио је Новак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво