Борба за финале, Ђоковић против Баутисте-Агута

Новак Ђоковић игра против Шпанца Роберта Баутисте-Агута полуфинални меч Вимблдона. Сусрет почиње у 14.00 часова. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети, ток меча пратите на нашем порталу.

Ђоковић има прилику да се пласира у ново вимблдонско финале и настави поход на одбрану титуле. Препрека је упорни Шпанац, тако да ће наш тенисер морати да пружи свој максимум како би заказао дуел са победником другог полуфинала – тениског класика између Надала и Федерера.

Новак у овај меч улази као апсолутни фаворит, наравно, то мора да покаже на трави Централног терена. Без велике муке наш тенисер је пребродио претходну препреку, експресно је савладао Белгијанца Давида Гофена са 3:0, по сетовима 6:4, 6:0, 6:2. Иамо је наш тенисер довољно времена да се одмори и припреми за овај дуел.

Може се рећи да је Новаков ривал и највеће изненађење овогодишег Вимблдона, јер је стигао до резултата каријере пласиравши се у полуфинале. Он је до борбе за финале стигао победом над Аргентинцем Гвидом Пељом са 3:1 (7:5, 6:4, 3:6, 6:3).

Њих двојица до сада су се састајали десет пута. Наш тенисер је славио победу у седам дуела. Међутим, да зна да победи Новака, Роберто је показао у два овогодишња дуела, у Дохи када је победио са 2:1 (3:6, 7:6, 6:4) и на Мастерсу у Мајамију са 2:1 (1:6, 7:5, 6:3).

Тако да ће ово бити прилика за нашег тенисера да му се реваншира за те поразе.

Дуел на Централном терену почиње у 14.00. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети, а ток меча пратите на нашем порталу.

У другом полуфиналу гледаћемо прави тениски класик: дуел Шпанца Рафаела Надала и Швајцарца Роџера Федерера. Њихов 40. дуел у каријери. Овај меч можете пратити на нашем Другом програму, а почиње након завршетка дуела Ђоковић – Баутиста-Агут.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво